Tjejer, you rocks!

Jag, Joanna & Naffee

Jag, Joanna, Naffee, Izzi, Fanny och Helena.

Fanny (i lila), Izzi, Helena, Naffee and mee.

Naffee, Fanny, Helena, Izzi & jag.

Bilder sen tjejkvällen hemma hos Fanny förra måndagen.
Vi hade awesome, men bara dte att jag somnade och de roade sig med att måla mitt ansikte medans jag sov. 
Men tjejer, jag älskar er ändå! (L)

Ett halsband som betyder guld!

Hejsan! Jag antar att de flesta är i skolan eller på jobbet nu? Men inte jag, jag är ledig. Sista dagen på Påsklovet. Känns tråkigt, men samtidigt ska dte bli roligt att träffa alla underbara männiksor i skolan i morgon. Igår hade Zumba på kvällen, sen så städade jag och gjorde spanskan så det är klart, vilket är skönt! Nu är jag ensam hemma (eller a byggarna är här också men ingen annan) så jag ska fixa mat själv. Blir nog bara flingor och macka för orkar inte laga mat, hehe. Jag kollad ein Sprallice blogg nyss, hon är så bedårande söt alltså. Kolla hennes videoinlägg så får ni se, hon är verkligen en undebrar person och jag saknar henne och Flizan..

Halsbandet är från Filippa, jag älskar dig, du ger mig styrka.

Livet leker, solen steker.

Picnik i skogen, långa promenader, samtal, diskustioner långt in på natten, singstars sjungande, bakning, skratt, bråk, onyttigheter, solning, god mat, fotodag och bra genemnskap. Jag har haft världens bästa dagar i Gnosjö. Solen har lyst och jag har bättrat på fräknarna, har fått färg med andra ord. Jag åkte hem igår och jag kan ju säga att jag somnade med ett leende på läpparna. Jag kunde inte få en bättre påskhelg! Idag är jag ledig, är ledig tills på torsdags, skönt nog. Idag har jag börjat dagen med powerwalking, milen, Jag förbättrar jag varje gång. Första gången gick jag på 1.21, andra 1.19, och idag 1.17. Är väldigt stolt eftersom jag trodde att jag gick på typ 2 timmar för det var verkligen inte min dag, ljumsken krånglade och knät, jag var trött och ja gud vet vad. Men jag karade det och nu är det bara bra. Jag har duschat och idag har jag sommar outfit, känns ju som sommaren är påväg! Hoppas att ni har det skönt i det fina vädret, jag själv ska plugga spanska och städa mitt rum, men det funkar också.



I am sick..

Nu har jag börjat snora, hosta och min hals gör ont! Inte bra alltså, sen har jag huvudvärk också.. Så blir nog bara vila och ta igen mig idag. Ska dricka te, love it!! Hoppas ni har det bättre än mig.



Jag är pigg, pigg som en mört.



God morgon!

Trots förkyldning och menvärk gick jag upp kl.06.20, åt frukost och sen gick jag ut och powerwalkade/sprang intervaller milen. På 01.21:14.03 snacka om bäst! När jag kom hem gjorde vi frukt mix, kiwi, banan, äpple och apelsin blandat med yoghurt. Sen gick jag upp och duschade. Nu är jag fräsch, har smörjt in mig på fötterna med fotkräm, ansiktet med kräm, kroppen och borstat tänderna. Jag har huvudvärk men jag är pigg! Jag är redo för allt hehe. Idag är det lördag och jag vet inte vad jag ska göra, kanske sola? I dont know. Men nu ska jag checka bloggar. Det är ju påsklov nu. Chill!

Pusshej!

Visste ni?

Saker ni kanske inte visste om mig…

… Jag är rädd för mörker.

… Jag har prestationsångest, jag blir besviken om jag bara har ett fel på ett prov.

… Jag sover med två gosedjur.

… Jag saknar Gnosjös änglar.

… Jag vill ha navel piercing.

… De två senaste gångerna jag varit kär har det visat sig att den jag varit kär i haft en tjej som de inte berättat om.

… Jag är rätt blyg.

… Det räcker att jag bråkar med en enda person för att jag ska må dåligt.

… Jag gillar att ta ansvar och göra saker själv.

… Jag litar oftast mer på vuxna än på personer i min ålder (men litar även på de i min ålder).

… Jag tar konfirmation den 22 maj i år.

… Jag röker, dricker eller snusar inte.

 

Okej, ni kanske visste det mesta men men.


Jag hamnar alltid mitt i mellan.


Music!

Världens bästa Bella sjunger.


Min melodi stavas L Y C K A

I fredags skrev jag att trots att allting är bra så är det ändå så dåligt. Och det är lite så melodin i mitt liv alltid har spelats upp. Jag har ofta tusen anledningar till att må bra, men så fort jag vågar tro att jag ska må bra så kommer det något slag i magen, som skakar om hela min värld och vänder allt upp och ner. Men jag tänker ändra på det där nu, jag ska inte ens tänka så. För det är så jag alltid tänker. Efter inlägget ifredags har det hänt saker som gjort att jag börjar fundera på om det kanske blir tvärtom nu? För den senaste tiden har jag gått runt och mått dåligt mer än att må bra, och nu händer det saker gång på gång som får mig att vilja leva igen. Så kanske har vinden vänt, kanske är lyckan här för att stanna. Jag tänker börja spela på min alldeles egna melodi nu, melodin som stavas lycka


Musik!





Love!

Tidsinställt inlägg

Hej.
Detta är ett tidsinställt inlägg.
För just nu sitter jag nog på tåget på väg till gnosjö. Jag har säkerligen en vanilj latte i handen eller så läser jag eller lyssnar på musik. Skolan var bra. Nu hoppas jag att jag får en bra helg i gnosjö. Jag har gjort tidsinställda inlägg så det blir uppdatering i helgen.

Puss. <3


Jag önskar att halva jag kunde stanna kvar och halva jag var din.

Två timmar sömn inatt.
Jag hatar dagen igår, allt blev så fel.
Så otroligt fel.
Förlåt för allt.
Jaa hade varit fri från det i 3 månader men igår orkade jag inte längre.
Jag blev svag, så otroligt svag.
Men idag är det okej, ni kan vara lugna.
Jag lever.
Idag åker jag till Gnosjö, saknar alla.


Älskar er.


Bella Kittelsen.



Måste bara säga att den här tjejen kommer bli något stort i framtiden.
Jag älskar henne.
Jag älskar DIG Bella Kittelsen.
Man blir glad bara genom att se foton på dig.
man ser all energi du sprider omkring.
Jag älskar dig gumman glöm aldrig det.
 

Mycket mat idag.

Vad jag ätit idag:

Frukost: En skål med Special K, musli med mjölk.
Förrätt: Två fisk bollar med rocolla.
Varmrätt: En kyckling, potatis och brocoli.
Efterrätt: Hallon fluff sak med choklad glass (undantag eftersom det är Gastro vecka)
Ett äpple.

haha känns som hur mycket som helst. Haha. Nej men det är undantag som jag skrev.

Haha, kolla mitt hår när jag färgade från svart till blont förra påsken. Kyckling.

SUMMER!


Jag vill ha sommar. Jag vill kunna gå runt med klänningar, kjolar och shorts utan att frysa. Jag vill kunna sitta vid stranden. Jag vill äta mjukglass med vänner. Jag vill ha sommarlov. Snälla sommar, skynda dig!

Tiden åker förbi lika snat som vinden.

Heeeejsan! 
Jag är duktig. Jag hade sov morgon men ändå gick jag upp 06.45 och gick ut och sprang i 30 minuter. Jag är duktig. Jag startade dagen med det sen duschade, åt jag och fixade mig. Jag kom till Gastro och idag hade vi en som hette Eva. Jätte snäll och min grupp gjorde varmrätten. Kyckling med potatis och grejer. Mumsigt! Mne i dag var det sista dagen, känns bra för att jag vill inte äta tre rätters varje dag det lir för mycket. Men det har varit ett rikigt roligt äventyr! Kommer aldrig glömma dessa fyra dagar som passerat. I alla fall, idag slutade vi halv två. Jag tog ut biljetterna ska ju till Gnosjööö i morgon. Jippi! Sen åkte jag hem. Jag har packat och städat mitt rum så det är klart. I kväll är det Zuma, yeah! Älskar att träna, jag kan inte vara inne en hel dag längre, det går inte för då får jag panik och blir sur och ja ni vet..


Bild sen förra året.

Två bilder, en förklaring.


Hejsan svejsan lingon fejsan!

Dagen idag har varit kort. Det gick snabbt för det var roligt. I morgon är det sista dagen på gastro, buuuuh. Men ska bli roligt att träffa izzi och naffee, mina små sötingar! Annars var jag på stan efter Gastro. fixade lite små saker bara. Sen tog jag bussen hem, jag har verkligen blivit lat. Har åkt buss hem tre dagar i rad. Not good! Skärpning, skärpning Linnéa. Hehe, jag vet inte vad jag ska skriva. Så jag får återkomma sen



Låååångt inlägg om mat, träning, sötsaker och lite historia i det hela.

Jag har nog alltid varit fixerad av min kropp. Mer eller mindre. Från 0-11 år var jag smal som en pinne. Som liten var jag väldigt kräsen. Men samtidigt åt jag mycket. När jag gick i 1:an-4:an bev jag kallad för spinkis, benrangel, buckelrygg, får du ingen mat hemma eller? kunde jag få höra-dagligen. jag mådde väldigt dåligt av det så jag åt och åt men jag gick aldrig upp. Jag ville ju gå upp, jag ville inte vara så smal som jag var då. Jag var undervikig i hela låg stadiet. man vill alltid ha det man inte ha eller hur? För sen i 6:an när mensen och allt kom så gick jag upp från kanske 50-60 kg på några månader, så samtidigt som jag mådde dåligt över andra saker började jag tänka på vikten. Nu var jag för tjock (tyckte jag). Jag kommer i håg att jag inte åt mat i skolan eller hemma på 2 veckor. Bara något litet. Sen så tänkte jag inte så mycket på vikten efter det. Men mellan december-april 2010 hade jag och en kompis en period då vi åt choklad, chips, drack cola och redbull varje dag i flera månader bara för att det var så kallt och så ute så vi orkade inget annat, det blev vår hobby liksom. Vi röde oss bara när vi gick till affären annars inte. Under de månaderna gick jag upp från 60-72. Till slut passade jag inga jenas, allt satt tight. Jag hade panik och skyllde på att mamma tvättat mina kläder på för hög temperatur. Men sen efter hand har jag börjat träna mer, äter nyttigare och jag skulle kunna spy av tanken på att jag ätit så mycket som jag gjorde under den tiden. Nu har jag en vikt på 56-58 kg. Vilket är normal vikt. Jag har haft svackor som jag inte kommer gå in på men jag ska klara det jag vill. Sen bryr jag mig inte om vikten för muskler väger mer än fett. Och jag har ett mål och det är att omvandla allt fett til muskler.


Gammal bild (2005-2006)

Så här ser en normal dag ut:

Frukost: Special K flingor med Mjölk (eller havre mjölk).
Situps. 
Äpple
Lunch: 2/4 del av talriken grönsaker 3 potatisar, 3 köttbullar, 2-3 glas vatten. (t.ex)
Äpple
Middag: Mycket grönsaker 1/4 pasta, 1/4 köttfärs. 2-3 glas vatten.
Zumba i 1 timme.
Te med Honung.
Situps.

Ett tips: Drick mycket vatten. Jag har alltid en vatten flaska i vatten. Man ska drick 2 liter om dagen.

Det är en vanlig dag, ungefär. Sen så hade jag godis förbud innan men nu har jag slutat med det för när jag sätter godis förbud vill jag bara ha mer godis så jag sa att jag bara äter mörk choklad, nötter och torkad frukt. Jag äter aldrig chips, ostbågar eller annat godis för jag känner inget sug efter det. Jag dricker inte läsk, jo i helgen drack jag 0.5 liters pepsi max men annars inte, just för att jag inte är sugen. Sen andra sötskaer försöker jag avstå i från. Men i bland äter jag hemma lagat, jag köper inte från affären för det är mycket onyttigare än hemma gjort plus att hemma gjort är godare.

Här är min favorit chokald just nu. Jag älska den!




Jag älskar att sätta mål och puscha mig till att klara saker. Därför är det bra att ha någon som ger tips och så  vidare. Jag läser en super bra blogg -->  http://lifebyeleonore.blogg.se/ hon är en tjej som skriver om träning och så.

Sorry, nu blev detta inägget långt. Hoppas du fick svar på din fråga och så.

SVAR på tal

Frågan: Hej.
Kan inte du skriva ett inlägg om hur du äter, tränar och om du äter sötsaker. Skulle varit kul.
You go girl!

Svar: Tack! Ja det klart jag kan göra. Jag kan skriva vad jag tränar och vad jag äter och hur jag hanterar sötsaker. Det kommer upp i nästa inlägg. Håll utkik!

Detär kul att några vågar kommenteram haha så alla andra sätt fart. jag bits inte.

Jag är bara liiiiiteeee arg. Bara lite.

Du springer runt som en liten råtta, springer runt som ingenting. Jag förstår mig inte på dig om du tror att du är "KUNG" Vad gör du här och vad vill du mig? Om du inte vill mig nåt så lämna mig ifred okej? Du åker runt på din moppe och tror att du är cool. Haha du moppar dig ur livet, ja det är så du ska. Skojar du med mig eller är du seriös? Du säger du är stark och att Linnéa är svag. Du kanske har mera muskler, men jag har bättre ordval. Se inte detta som förnedring det är bara vanligt fakta. Att jag hatar dig för enligt mig är du sämst och du är helt otroligt falsk.. Du driver med folk som inte gjort dig ett skit. Du är äcklig, sjuk och ditt IQ är ingenting. Nu är det dags för dig att inse att jag inte gillar dig ett dugg. Du skryter om dig som om du vore snygg. Kan du bara lägga ner och inte bråka hela tiden? Lägg av nu, skärp till dig en gång för alla. Jag lovar att en dag ska jag få dig att falla. Du behöver lite hjälp kom hit så ska vi se vad jag och mina girlies kan göra åt det. Sorry, jag glömde att du har nåt kroniskt fel. Jag kan inte hjälpa dig, du är för falsk. Men jag kan alltid skicka iväg dig till ditt falskpland, där du kan vara dig själv och hålla mamma i hand. För du behöver födas om, du föddes falsk. Du är konstig, falsk, dum och ful. Vad är det du inte fattar, är du trög eller vad? Har du ingenting att säga, så säger jag dra. Du har inget här att göra, du passar inte in. Ta ditt fula fejs, din falskhet och försvinn. Du var okej förut, men sen hände det nåt. Du ändrade på dig och din respekt försvann bort. Så här kan du inte fortsätta, det kommer sluta fel
Kom igen, säg förlåt du har gjort en hel del..

Andra dagen på Gastro---> CHECK!

Puhhhh... Jag är trött. Idag var det andra bullar på Gastro. Haha antar att det bara var uppvarmining i går. Idag hade vi en Australiensk kock som bara pratade engelska. Jag suger på engelska så ja ni kan ju ana hur det gick? Nej men ja, helena och yosef gjorde efterrätten. Bär, sockerkaka med vaniljsås. Jag och yosef var bäst NOT! Nej men jag orkar inte berätta allt men det var gott idag också men undrar hur jag kommer se ut på fredag. Väga minst 100 kg.. eller nej för idag ska jag träna, i morgon och på torsdag också så jag kommer nog se hyfsat normal ut. Jag är lite konstig idag för jag är trött och vädret suger! Klockan 18.00 drar jag på zumba i alla fall.





Is just like me.. Just me..

Rätt som det är, förändras allt Poff!

Idag har jag bott i Helsningborg i prick fyra månader. Yeah! fast jag kommer alltid vara en små stads tjej i en storstad (som en person sa, du vet vem du är om du läser), och det känns bra. Det firas nog inte så värst, haha jag är tönt men det måndag så måste städa rummet.. orkar inte men ska nog sätta fart.

I am a ghost. Mohahhaha





Din åsikt gör skillnad



Nu när vi är på Gastro måste man ha uppsatt hår. Jag vet inte riktigt om jag gillar det eller inte. Men man slippe i alla fall att ha allt hår i ansiktet.

Diss or Hiss?

Första dagen på Gastro-->CHECK

Hejsan!
Idag hade jag sov morgon (kommer ha det hela veckan) så jag gick upp vid kvart över sju i stället för hav sju. I morgon ska jag nog inte gå upp förrän halv åtta för jag hade super mycket tid. Men i alla fall. Jag mötte Helena, Camilla och Fanny vid Gastro. Vi gick in och Sara som äger resteruangen vad med oss hela dagen. Jag var med Helena och Yosef och vi gjorde varmrätten, rissotto med kyckling det blev super gott. Sen förrätten gjorde Hilda, Jasmine och Ida, pannkakor med champinjon stuvning och sallad, det var också super gott. Efterrätten gjorde Oliver, Fanny och Camilla. Äppelpaj med hemma gjord vanilj glass. Allt var gott men nu är jag mätt så jag skulle kunna sprängas. Så ikväll blir det powerwalk, för annars kommer jag vara stor som ett hus i slutet av veckan om vi ska äta trerätter varje dag.. I alla fall vi slutade klockan ett så jag och tjejerna gick jag satte oss och njöt av solens varma strålar. Jag längtar till sommaren, för jag vill bli brun. Sen längtar jag till november för då åker vi til Thailand. Men nu ska jag slappa, är sjuk trött. Undra varför? Men i alla fall, ha det bäst!



lalala, you are the music in meee..

Nu ska jag snart äta en god middag, kanske ta en runda med Nelly, duscha, fixa i ordning tills i morgon och sen bänka mig framför big brother. Tråkigt inlägg. I know. Men jag har ingen inspiration längre.. Men ha det bäst.






När jag är med dig är alla pusse bitar på plats

Hejsan!
Förlåt för bad uppdate men har inte haft tid. Det är helg så då orkar jag bara inte sitta vid datorn. Men helgen har varit bra. Orkar inte skriva om den. Som ni hör är jag väldigt seg.. Men jag ville bara skriva och berätta att jag lever hehe. Jag har målat naglar med glittrit genom skilningt. Nu ska jag checka bloggar. Puss!






RSS 2.0