You make my feel good.

Hejsan. Helgen var som jag hade tänkt mig-Underbar, har bowlat, shoppat, myst, simmat, vart i kyrkan, kollat film osvosv. Är för trött för att skriva allt. men idag är jag ledig vilket är jätte skönt för ska börja dagen med en långpromenad. Nu ska jag jag börja träna på allvar, och äta nyttigt. Så nu ska jag faktiskt ut och gå, så ni får ha det så bra.
Ps. Förlåt för ett tråkigt inlägg men jag måste ta vara på de sista dagarna av lovet.
Puss puss

Trött, men vaken och förväntansfull.


Jani, jag är vaken. Idag åker jag till Gnosjö, kommer bli toppen! Är förstås lite nervös eftersom att jag aldrig åkt tåg så långt själv innan. Men det kommer blir bra, har ju med två böcker, tuggummi, block och så, så jag klarar mig fint. Hoppas allt är bra med er, ha en bra helg så ses vi eller hörs vi snart.

Pussilipusspuss!

Förändring.

God morgon alla!
Jag har precis ätit frukost, jag började dagen med en joggingtur, men det har snöat så det är tråkigt, vill ju ha vår nu! I alla fall, igår klippte jag mig som sagt, 10 cm (om inte mer). Men blev nöjd, mitt hår är vildare nu, kan göra mera. Efter klippningen dansade vi Zumba, var hur roligt som helst, jag och en till ska börja på det. Kommer bli awesome. :) Jani, idag är dte en dag kvar tills jag åker hem, längtar ihjäl mig! Det kommer bli bäst asso. :D Ja, när jag är borta blir det ingen uppdatering för ha inte internet i gnosjö plus att jag vill inte slösa tid framför datorn. Men hoppas ni mår bra?



vad tycker ni?

Klipp dag!


Yes yes, idag ska jag klippa mig. Jag ska klippa allt det slitna, vilket lär varar typ 5-7 cm, sen ska jag klippa uppklippt för mitt hår är så tråkigt och ja. Jag vill ha en förändring. Så idag ska jag klippa mig. Jag åker la in till stan någon gång efter lunch, får se om Izzi hänger med, hoppas det, vill inte åka själv. Men det löser sig. Jag slänger nog in före och efter bilder i morgon. För jag vill inte sitta och lata framför datorn när vädret är som finast. Just det, efter klippningen ska jag eventuellt gå på stan och leta present till bästa Karolina.
Idag är det två dagar kvar tills jag åker till Gnosjö och jag har redan planerat hela min helg:
Torsdag: Åker hem, mysa med familjen, Thomas och åsa kommer och fika på eftermiddagen.
Fredag: Upp tidigt, fixa mig, träffa Sara klockan 10, åka till Bäckaskolan runt 12 träffa alla där, hoppas det går bra, jag hade en mardröm inatt om hur den dagen skulle vara i skolan och den var inte bra vill jag säga, så hoppas inte min dröm går i uppfyllelse.. Sen ska jag fika med Åsa2, senare på kvällen ska jag träffa Karolina, vi ska på tonår, så jag lär vara hemma runt  12 på fredagen, 
Lördagen ska jag (hoppas jag) träffa Sprallan och Flizzan, vi ska hitta på något.
Söndagen måste jag gå på gudstjänst för har inte gått på 6 veckor.. Så måste det nu, har saknat lovsången och kyrk folket. I alla fall sen åker jag hem på söndagen. Men som tur är är jag ledig måndag-tisdag också, göttans!
Okej, det belv ett långt inlägg så GRATTIS till alla som orkade läsa.

BAD UPPDATE-men det var det värt :D

Hejsan!
Igår var bäst! Jag vaknade och åkte och tränade, gick kanon! Sen åkte jag hem och fixade mig och så, sen åt jag. Sen gick jag i solsken till stan. Asso dte är underbart väder. Jag träffade Naffee och Izzi i stan, de tog hål längst upp i örat. Sen Gick vi på stan, gick till Espresso House och drack Vanilj latte, sjukt gott. I alla fall, sen löpte Naffee lunch, bakad potatis och så gick vi och satte oss vid Piren, vid vattnet. Underbart fast det var kallt ajg hade mina converse som är korta!! Sen gick jag och Izzi hem, åt middag, spelade wii och kollade melodifestivalen. Vi somnade runt 2-halv tre. Vaknade klockan 8, gick och pt frukost sen gick vi och gungade och nu har hon gått hem. Ska möta Naffee i stan om en stund. Yesyes, det är lov så det är slappt. Åker hem till Gnosjö på torsdag, ska träffa alla i skolan, Till Selma: Jag älskar dig och har inte tänkt att glömma eller ljuga för dig. Hoppas du tror på mina ord, jag älskar dig! <3 Det blir bäst! Nu ska jag dra. Hoppas allt är bra med er.

Massa soliga kramar från er Linnea!


my today


Tights: H&M
Svart linne: H&M
Blommig tröja: Bik bok
Shorts: vet inte vart de är köpta.

Idag valde jag att klä mig med vårens färger, and I like that!



Hoppas er dag blir bra!
XOXO


Man måste söka för att finna

Hallo allesammans!!
Idag är det fredag, veckan har varit bra. Har simmat tisdag och onsdag, i onsdags fyllde bästa Karolina år, grattis! Torsdag var det utvecklingsamtal och det gick great, sen efter det var det yoga. Gick bra. Nu är det fredag och det ska bli skönt att få helg faktiskt. Efter skolan ska jag gå på stan och köpa lite grejs. :P Hoppas ni mår bra?

Tre gamla bilder på mig och sofiie.



I miss you honey!

Puss puss!

Dag 02 – Min första kärlek

Min första rikiga kärlek då jag verkligen kände kärlek var med en som heter Johan. Han var verkligen min första kärlek. Han gjorde mig glad och han fanns hos mig hela tiden. Men så tog det slut efter kanske 2 månader. Jag ångrade mig så otroligt.. Jag kan fortfarande sakna honom för han var ju min första rikiga kärlek. Men det var nog meningen att det inte skulle vara vi för alltid. Men vi är vänner, i hope. Jag pratar inte med honom så mycket, nästan inget faktiskt. Men ja, han var min första kärlek. Och om jag ska vara ärlig så älskar jag honom fortfarande.


Paul Colmans låt.


Gloria, Gloria

We all walk the same earth
We all breathe the same air
We all feel the same rain that falls

We all have the same call
We're all God's children after all,
Made for love by the maker of all.

All God's children, all God's children
Sing Gloria, (wo-oah) sing Gloria
All creation, come before Him
Sing Gloria, (wo-oah) sing Gloria

We all have the same heart
Beneath our skin the same blood
Flowing from our maker's hand

We all wear the same wrong
But we're covered by God's Holy One
Our voices sing and we can't help but stand

All God's children, all God's children
Sing Gloria, (wo-oah) sing Gloria
All creation, come before Him
Sing Gloria, (wo-oah) sing Gloria

All of my sins are washed away
Covered with love and saved by grace
So let the earth resound with this the sound we make

Gloria Gloria
Gloria Gloria
Gloria Gloria

All God's children, all God's children
Sing Gloria, (wo-oah) sing Gloria
All creation, come before Him
Sing Gloria, (wo-oah) sing Gloria


I am nice


dagen idag:
Jag vaknade kl.07.20 (PANIK!!!) brukar vakna 06.45. Men jag hann som tur var. Jag slängde på mig kläderna, gick ner och åt frukost, sminkade mig, postade brev sen åkte jag till skolan. Vi hade morgon samling, skrev i Vittra böckerna, sen hade vi Case pass, jobbade med min Engelska och So. Sen hade vi rast sen Hemkunskap. Sen slutade vi hiihi. jag slutar 12 varje dag den här veckan, Nice bajs! ;) Sen var jag och Izzi på stan lite, 1 timme ungefär. Hittade inget. Men sen gick jag hem. Ska snart äta sen gå ut och gå, hoppas ni mår bra?

Jag älskar min kofta, den är jätte skön och snygg!

Svar på tal

Från Anonym, tror du på gud? om du gör det berätta om din tro och sånt

Svar:
Ja, jag tror på Gud, är alltså kristen. Min mamma läste alltid barnens bibel för mig och mina syskon innan vi la oss på kvällarna. Jag älskade den stunden på kvällen då alla var samlade och mamma läste med så fin och mjuk ton. Hon gjorde det trovärdigt och med en mjuk ton. I biblen var det fullt med färgglada bilden och ja..  Sen blev vi äldre så vi la undan boken. Gud låg åt sidan tills jag blev frälst på ett UV läger när jag gick i 4:an fast då var det liksom "okej jag är kristen" sen var det inget mer med det. Men så blev Gud en större del av mitt liv. Han fyllde/fyller upp mitt liv. Han är som den far jag aldrig rikigt har haft, han tröstar än, han finns alltid. Det finns massvis som inte tror att jag är kristen eftersom jag inte "beter" mig som en kritsen. Men jag undrar, hur beter sig en kristen? Jag vill att man ska se att Gud lyfter upp mig, jag vill att andra ska bli påverkade av honom. Han vill något med oss alla. Det finns massa som säger "Ash, Gud är den som har all makt varför kommer han inte när jag behöver honom?" Gud är inte som en trollkarl, han är en far. Han kan göra under, det kan jag bevisa. Men det gäller bara att man tror på det. Jag säger inte att kristna är bättre en andra eller att jag är emot de som inte är det. Jag säger bara min åsikt.

01. Presentera mig själv.

Hej!
Jag heter Linnéa Lyttinen Johansson.
Jag är född i Skövde, bodde i Mariestad tills jag var 1 år.
Sen flyttade jag till Gnosjö. 
Jag bodde i Gnosjö i 13 år och 4 månader.
De åren var la inte så jätte bra, eller alltså det finns jätte många bra stunder i Gnosjö, men jag är glad att jag fick flytta. 
Jag flyttade till Helsningborg den 4/1-2011.
Så idag har jag bott i H i 1 månad.
Jag älskar att skriva och läsa, jag har gått på Fotboll, handboll, dans.
Men fick sluta på grund av min rygg.
Men nu ska jag snart börja igen, jag går även på Pilates på lördagar.
Jag går på en skola som heter Vittra och den är verkligen bra.
Jag hade tur som fick börja här för att är snälla och tar hand om en.
Jag trivs jätte bra i H.
Efter nian ska jag gå Samhäll eller Media.
Jag vill bli Psykolog, Jounalist eller Författare.
Om man ska beskriva mig med tre ord blir det nog:
Blyg, lyssnande och förlåtande.
Jag försöker alltid möta mina medmänniskor så som jag själv vill bli bemött.
Jag vet inte vad jag mer ska skriva. Vill ni något så lämna ett fot spår. 



XOXO Linnea 


Jag bara måste

Hej. Jag tänkte att jag kunde göra ett nummer en gång i veckan. Låter det bra?

Dag 01
– Presentera mig själv
Dag 02 – Min första kärlek
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Det här åt jag i dag
Dag 05 – Vad är kärlek?
Dag 06 – Min dag
Dag 07 – Min bästa vän
Dag 08 – Ett ögonblick
Dag 09 – Min tro
Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 – Vad hade jag på mig i dag?
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Min första kyss
Dag 17 – Mitt favoritminne
Dag 18 – Min favoritfödelsedag
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Den här månaden
Dag 21 – Ett annat ögonblick
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – En första
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Det här saknar jag
Dag 29 – Mina ambitioner
Dag 30 – Ett sista ögonblick

DAGENS!

Dagens humör: Seg.
Dagens fundering: Vilken tid jag kommer komma hem hehe!
Dagens tråkigaste: Språkvalet.
Dagens längtan: V.8-Torsdag!
Dagens mående: Trött och seg.
Dagens måste: Träna, plugga.
Dagens frisyr: ner släppt.
Dagens smink: mascara och kajal.
Dagens klädsel: linne, tröja och jeans
Dagens planer: Träna, plugga och duscha
Dagens beroende: Mobilen, Izzi och Naffee!


Till en stark, ÄLSKAD och saknad person. ♥

Den här texten är ägnad åt en speciell person som verkligen är värd guld.

Hennes namn är Emmy Larsson.
Du, Emmy har verkligen en stor plats i mitt hjärta och jag älskar dig.
Jag har inte pratat med dig i verkligheten på snart två år, men det betyder inte att jag inte har tänkt på dig.
Jag har tänkt och tänkt tillbaka på första gången vi sågs.
Jag tror det var sommaren 2005 på Flahult.
Du, Isabell och Ida var på flahult tillsammans och jag minns det så väl.
Dina vackra ögon, ditt gulliga leende och din bedårande röst som gjorde varje kallhjärtad person varmhjärtad.
Jag kom ihåg att jag tänkte: Å Så otroligt fin hon är, hon Emmy, jag är avundsjuk på henne.
Sen blev vi vänner och vet du hur otroligt gad jag blev?
Du gjorde 4 läger minnesvärda gumman.
Utan dig på lägret skulle det blivit otroligt tråkigt och meningslöst.
Sen har vi inte träffats sen 2009 på sommaren på Steninge.
Vi har bara snackat lite smått på Bilddagboken men annars inget och det är så synd för jag vill inte mista kontakten med dig.
I alla fal, när jag läste om vad som hänt, det var i torsdags då jag läste det på issas blogg.. 
Då höll jag inne min gråt tills på kvällen då jag brast ut i gråt.
Jag grät och jag kunde inte begripa varför det just ska hända alla underbara människor?
För du är underbar Emmy, helt otroligt amzing!
Sen fick jag skuldkänlor över att jag anser att jag inte gjort tillrcäkligt för dig, jag har inte funnits hos dig som jag borde gjort..
Jag har tänkt på dig jätte mycket de senaste dagarna, tänkt på att jag vill krama dig, hålla om dig och finnas hos dig nu och för alltid.
Du är värd allt gott i världen ska du veta och du kommer verkligen bli något stort när du blir stor.
I mina ögon är du redan helt otroligt mega super duper dunder bra.
Du är fin både på in-och utsidan hjärtat och Isabell, ida och alla andra som har nöjet att få vara i din närhet har sådan tur att de får vara med en sådan fin person.
Du har lärt mig mycket bara genom att du har funnits, stöttat, tröstat och gläds med/hos mig.
Vi har kännt varandra i 6 år, 6 både bra och dåliga år.
Du har funnits hos mig och du finns i mitt hjärta tills dagen då jag dör.
Jag vill inte gå miste om en guldklimpt. NEVER!
Jag vet att du har en otroligt svår tid framför dig och det kommer verkligen vara svårt och jobbigt.
Men JAG VET också att du kommer klara det, det vet jag.
Vet du varför?
Jo för du är så otroligt stark och värdefull.
Du är en ögonsten, en klippa, en vän, en glädje och en varmperson som verkligen kommer bli något stort!
Du kanske tänker att jag bara skriver för att jag vill ha uppmärksamhet eller något liknande?
Men så är det inte, jag vill beskriva för dig att du är så otroligt mycket värd för mig och hur otroligt fin du är!
Jag älskar dig Emmy, nu och för alltid.♥

//Din Linnéa





when the sun shines so I smile. because the sun is you

Sorry för bad uppdate.. Men igår var skolan seg. Eller nej, den var slapp. Hadde Case hela dagen typ. Sen efter skolan gick jag till studion och fick massage. Galet ont gjorde det men hon sa att min rygg har blivit bättre och det är bara på 3 träningar vi snackar om! fatta vad coolt. i alla fall sen så städade jag, var ute och gick och kollade film. Somnade med en illa mående känsla. Men det gjorde så jag somnade tidigt. SKÖNT! I alla fall i dag har vi haft språkval och svenska än så länge. Efter skolan drar jag med Naffee och Izzi till simhallen. Ska simma några längder. Härligt, härligt. Hoppas ni mår bra.


Bild i repris.

RSS 2.0