Saker ni kanske inte visste.

Eftersom ni ska svara på frågorna kan jag skriva mina svar.
Hej jag heter Linnéa Linita Johansson Lyttinen och jag är 14 år, 6 månader och några dagar. Jag bor i Helsingborg. Jag är 162 och har brunt hår med blond utväxt. Jag väger mellan 55-60 kg och min favoritmusik är nog.. Hm.. Vet inte, det är olika men just nu är det nog Bruno Mars. Min hobby är att vara med vänner, träna, läsa, skriva och njuta av livet. Min relation till min kropp är okej men jag kämpar för att nå min dröm kropp. En vältränad och smal kropp. Mitt drömjobb finns det många, jag vill bli jounalist, författare, polis, psykolog eller tränings coutch (stavning?). Min högsta önskan är att få förverkla en annan människas dröm. Min stora skräck är ensamhet och ångest och min dåliga vana är att alltid böja mina fingrar som inte är bra för det kan leda till stela leder. Mina positiva egenskaper är att jag kan uttrycka mig i skrift. En sak jag inte gillar med mig själv är att jag aldrig är nöjd med det jag presterar. Tre saker jag gillar med mig själv är nog mina ögon, att jag bryr mig om min omgivning och att jag är bra på att skriva. Min favoritfilm är nog One tree hill (ingen film men skit samma), min favorit skådis är Julia Roberts. Vas har jag på mig idag, Svarta byxor, två linnen, armband, halsband, underkläder och en kavaj. Familj mamma, pappa och syskon med två hundar.

Hoppas ni fick lite mer fakta om mig.

Om ni vill så klart!

Hej, jag skulle vilja lära känna mina läsare bättre eftersom ni inte kommenterar men jag har läsare. Så om ni vill svara på frågorna. Skulle varit super kul! Ni behöver inte svara på alla men några skulle vara kul!

Namn:
Ålder:
Bor:
Längd:
Hårfärg:
Vikt:
Favoritmusik:
Hobby:
Relation till mig/Linnéa:
Hur jag hittade bloggen:
Min relation till min kropp:
Drömkropp:
Drömjobb:
Min högsta önskan:
Min storsta skräck:
Dålig vana:
Positiva egenskaper:
1 sak jag inte gillar med mig själv:
3 saker jag gillar med mig själv:
Favoritfilm:
Favoritskådis:
Vad jag har på mig idag:
Familj:
Husdjur:
Övrigt:


Bara för jag älskar dumbo..

Jag har slut på tankar..

Hej alla!
Förlåt för bad uppdate. Men i helgen var jag i Gnosjö, var nice! Vill dit nu.. Sen igår var jag och dansade Zumba, alltså det var jätte roligt, verkligen! Nu ska jag gå tisdag och torsdagar tills i juni. Kommer bli grymt. Skolan är rätt lugn den här veckan för halva klassen är på Gastro (Helsingborgs finaste resturang) och har hemkunskap. Jag ska dit nästa vecka, längtar till det också. Ni får förlåta mig för att jag är off här men jag finns på facebook. Hehe. Nej men har inget att skriva.
Puss<3

Snabb och kort inlägg

Hej, förlåt för uppdateringen. Men jag orkar verkligen inte.. I efetrmiddag åker jag till Gnsojö. WIII!! Så ni får ha det bra. Ville bara säga att jag lever.


Jag älskar min ring. Från Jc.

jag miss det so mycket!

Jag satt och tittade tillbaka på gamla bilder och fastnade för bilden nedanför. Den är tagen på skolavslutningen i 6:an. Jag kommer i håg dagen som igår. Jag grät andra grät också för det var så smärtsamt att säga hejdå till världens bästa lärare. Jag kommer ihåg allt och jag vill spola tillbaka tiden.. Jag saknar 6:an, jag saknar att vara liten och jag saknar stunderna av att bara krypa ner i mammas famn och veta att jag är trygg för jag är liten och jag vet att hon räddar mig och skyddar mig från omvärlden.. Jag saknar tiden i 6:an. Jag kanske inte mådde bäst men jag hade alla så nära, jag hade världens bästa lärare som fanns hos mig, nu känns allt så långt borta. Jag försöker få tillbaka känslan av närhet och glädje. Men jag finner den inte. Jag kommer aldrig få tillbaka känslan eller stunden i 6:an. Jag vill vara ett barn. Det känns som en tid som aldrig kommer tillbaka, jag vet att tiden inte kommer tillbaka och det skrämmer mig, det skrämmer mig otroligt! Det känns som en obehaglig känsla och det gillar jag inte.. Jag vill vara liten, eller i alla fall två år yngre. Även fast allt inte var bra var i alla fall skolan lätt och kraven var inte lika höga. Jag saknar närheten, jag saknar alla änglar i Gnosjö och Hillerstorp.



Bad, good, bad. No GOOOOD!

Hej alla.
Jag har inte orkat blogga för att min vecka har varit knas eller jag var sjuk från söndagen-tisdagen så då kunde jag inte sitta vid datorn sen resten har jag haft plugg och andra saker. Helt ärligt känner jag att bloggen inte är så viktig, jag bloggar för att jag vill skriva av mig och dela av mig. Jag har en sak som jag försöker följa med min blogg: Skriv bara när jag känner för det.
Men i alla fall i dag är det fredag och det är skönt för min mage och min hjärna är helt döda.. Men jag ska mysa och slappa framför tv, och bara vara.


Dag 05 – Vad är kärlek?

Kärlek för mig är när det pirrar i magen när en person kollar på en, eller kärlek är när man blir knäsvag när man hör personens röst eller namn. Kärlek kan vara både vara fantastiskt och helt otroligt jobbigt. Men enligt mig är kärlek det största i världen. Jag tror att det finns en kärlek för alla, vissa hittar den rätta i ungdomsår och andra i äldre år. Men jag tror att det finns en till alla. Jag har kännt kärlek 2-3 gånger och då har jag kännt den här känslan i magen som sprids från topp till tå, jag har kännt den underbara känslan i kroppen när jag har tänkt att Han har valt mig till sin kärlek. Kärlek för mig är när en person betyder mycket, så mycket att man är beroende av personens närhet och värme.

Säg ingenting till mig.



Säg ingenting till mig.
Jag ser allting ändå.
Säg ingenting till mig.
Det hörs på stegen när du går.

Du frågar hur det är
som om det vore uppenbart
- Ja det är släckt överallt
men jag tror att våren kommer snart

Du ger det du vill.
När du tror att du känner mig
men du reser utan mål.
Så nu reser jag mig bort från dig.

Jag vet vart jag ska.
Du säger att du varit där,
men du känner ingenting.
Du som skriver om vad kärlek är.

Du håller ingens hand.
Du tror att alla skulle titta då,
men jag håller din ibland
För det är kallt nu och jag fryser så.

Kom hem när du vill
jag är vaken hela natten
kom hem när du vill
jag är vaken hela natten



Träning, träning

Kom nyss hem från yogan i skolan. Det gick bra förutom att jag har träningsvärk. I alla fall efter middagen sticker jag till nästa träning--> PILATES. Yeah! Sen måste jag hem och packa, åker till Gnosjö i morgon efter skolan, kommer bli super nice. Så det blir dåligt med uppdateringen, men ha det bra, kika tillbaka på gamla inlägg medans jag är borta.


Cambild-En suddig bild på mig i träningskläder.


Kramizar!

Att övervinna sin rädsla.

dagen började kl.06.00 då min väcka klocka ringde. Jag åt frukost klädde på mig borstade tänderna fixade matsäck (kanelbullar, varm choklad, vindruvor, baugette med kycklingröra och nötter) sen drog jag till skolan. Vi hade morgonsamling sen gick vi till bussen som skulle köra oss till Vallåsen (en skidbacke) det tog 1 timme. Sen fick vi våra skidor, alltså de första 30 minuterna var plågsamma men efter ett tag gick det super!! vi åkte en stor backe och det var läskigt men we did it! Vi var i Vallåsen från 10-15.30. Sen tog vi bussen hem, tog bussen från knutan hem. Har precis ätit soppa och en semla, det är ju fettisdagen idag ju! Helt ärligt är jag super trött och jag tror jag har bränt mig (låter sjukt att säga det imars men a) för det var sol i backen hela dagen. Så det är varma kinder jag har hihi. Men nu ska jag nog checka bloggar och lägga mig tidigt.. Ha en fortsatt trevlig dag.

 


It is true.

Att vara stark är inte att aldrig falla, att alltid veta, att alltid kunna.
Att vara stark är inte att alltid orka skratta, att hoppa högst, eller vilja mest.
Att vara stark är inte att lyfta tyngst, att alltid komma längst, eller att alltid lyckas.
Att vara stark är att leva livet som det är, gå igenom svåra perioder acceptera det.
Falla till botten och slå sig hårt,men alltid komma igen.




Kärlek.

Du är den där söta pojken som jag vill ska sitta bredvid mig, så att jag kan känna hur du andas. Vill sitta i ditt knä och känna hur dina armar håller om mig. Vill höra orden från dig att du älskar mig. Men det är och förblir en dröm. Du är den där man blir kär i bara av att känna din doft när du går förbi. Du säger inte mycket och inte jag heller men du, du vet det kanske inte men

jag gillar dej..

Du är den där pojken som jag vill vara kompis med. Eller nu ljög jag. Jag vill vara så mycket mer en så. jag vill ha dig här bredvid när hjärtat slutat slå.


Ändrade planer.

Ska ut och cykla i det fina vädret för att bli lite piggare.
Njut av solen så länge den håller sig framme.
För mig är solen min morfar.
När solen lyser vet jag att morfar ser mig.
Älskar dig Morfar.


Jag önskar att jag var en liten färsting, då skulle jag suttit fast vid dig ett längre tag.

Vad tycker ni om min nya design? Själv älskar jag den. tack till Http://Sprallice.blogg.se/ Som hjälpte mig sätta in headern. Visst känns det mer vårigt nu i bloggen?

I alla fall, igår vad det fredag, slutade vid två, sen gick jag till stan, letade efter ett par svarta byxor, kollade på Gina Tricot, H&M och Lindex, det blev de från Lindex. Brukar aldrig köpa kläder där men i går blev det så. Svarta jeans från Lindex --> 250 kr. Sen kom jag hem, jag gjorde knappt något (är trött och sliten) sen åt vi, senare gick jag ut och gick. Sen kom hem klockan 21.40. Haha, sen var det Big brother, haha det är sjukt, men roligt :D Sen somnade jag bums. Usch idag måste jag städa mitt rum för det är super stökigt and I dont like it!! Sen ska jag inte göra något, bara slappa, för det känner jag att jag behöver.. Men just nu ska jag kolla bloggar och lite så. Så hoppas ni mår bra,

Haha btw, saknar mitt blonda hår, sommaren osv, men usch inte såren som var i min hår botten efter så många färgningar. Har jag förändrats?

PS: dagens bibel vers Matt 9:9-13
Kramizar!

Om jag kunde.. Om.

Jag önskar att jag kunde. Jag önskar att jag kunde precis som förut. Jag vill uppleva dom där dagarna då fingrarna studsade på tangenterna och jag var tvungen att hejda mig för att ord och bokstäver bara vällde ur mig i en fart jag inte kunde kontrollera. Jag vet inte var mina tankar är just nu, men jag har helt och hållet sluta skriva, känns det som. Jag vill uppleva den där fantastiska känslan utav inspiration som jag så många gånger tidigare upplevt och älskat. Jag vill kunna skriva precis som förut, då jag inte alls behövde tänka efter. Jag vill kunna beröra er med min text samtidigt som ni för varje ord ni läser får en lite större förståelse för vem jag är och varför jag är som jag är. Men just nu är jag som ett blankt papper. Tomt, kallt och tråkigt. Och hur kul är det?

Hur ska man kunna inspirera andra när man själv inte har något att inspireras av? Jag menar, hur ska ni kunna se mig som någon slags glädjespridare när jag vandrar runt bland mörka moln i en solljus vardag? Jag kan inte se det fina i solens sken därför att jag upplever min vardag som grå och tråkig. Det är inte den tjejen jag är, egentligen. Jag vill vara den tjej som sprider energi till andra och den tjej som alltid har ett leende på läpparna. Jag har lätt för att le, och gör det säkert alldeles för ofta även när jag inte mår bra. Men jag vill kunna le på riktigt för jämnan. Jag vill inte bidra med falska leenden, jag vill bidra med glädje från hjärtat ♥


Man måste misslyckas för att kunna lyckas.




How many days will it take for you to understand.
Look into my eyes, this is who I am.


Min nya tröja i bättre bild.

Hejsan. Idag har det varit en lång dag, har inte kännt mig så kry, har haft huvudvärk och magont. Men i morgon är det fredag, så det är bara att bita ihop! Bilderna ni ser ovanför är tre bilder som bästa Http://Ouppie.blogg.se/ (erika) har tagit. Jag älskar de rent ut sagt! Skriv vad ni tycker att checka hennes bäst för det är hon mer än värd.

Nu ska jag byta om till nattis kläder, borsta tänderna, ta bort sminket och gosa ner mig i ett täcke framför tv. För snart börjar Big Brother.
Kramiz!

Photos by --> Http://ouppie.blogg.se/

Här är tre bilder från när jag var i Gnosjö. Jag älskar de, de är tagna av Erika och det är jag som är modell. Säg vad ni tycker!


Dålig bild men min nya tröja.


Du vet vem du är, jag älskar dig.

Du är bäst, och jag är inte värd dig
jag är sämst, men du är hela världen
du är den finaste som finns, så snälla stanna kvar,
jag kommer aldrig kunna glömma dessa tider som vi har haft,
tillsammans varje dag har vi kämpat genom livet,
att vi skulle va tillsammans trodde jag var redan givet,
att sakna dig en timme är som ett helt liv,
när man är med dig är allt så bra, och tiden flyter förbi,
underbara stunder, som du och jag har delat,
du har alltid sett upp, men gud vad jag har felat,
älskling du är allt och jag förstår om jag inte duger,
men jag ska vara ärlig mot dig, så att jag inte ljuger,
jag älskar dig så mycket, det går inte att beskriva,
jag kan inte leva utan dig, jag måste vara med dig,
jag kan inte andas utan dig, jag kan inte gå utan din luft,
jag måste va med dig, annars mår jag inte bra,
första gången när vi va, jag gjorde säkert bort mig direkt,
men vi bara skratta, precis som vi gör idag,
åt alla våra minnen som alltid kommer stanna kvar,
varje dag är jag är ledsen att du inte finns hos mig längre,
det känns som att när du kom till mig så hitta jag hem, men nu är jag vilsen igen.
kärlek utan gränser, ja kärlek utan ord,
att leva utan dig Linnéa, då blir det självmord,
jag ger dig hela mitt hjärta, allting som du vill ha,
om du mår bra så mår jag bra, om du är glad är jag,
att vi ibland har jobbigt det ska inte få förstöra,
för du är mitt allt, det måste du höra,
jag skriver rad efter rad till dig och vill berätta, hur underbar du är,
och att du är den rätta, förut var det värdelöst och livet som en lek,
nu vet jag vad ett liv är, det är vänskap.

Det här är vänskap, på riktigt.

Dag 04 – Det här åt jag i dag

Idag har jag bara ätit frukost, än så länge. Och den bestod av rivna äpplen, apelsin, banan, nötter, torkad frukt som ligger i mjölk. Sjukt gott och man är mätt länge! Sen är det lunch, sen middag vid 6. Så jag äter tre gånger om dagen vilket är en förändring. Innan kunde jag inte äta frukost, jag mådde typ illa men nu älskar jag frukosten :)


Bara jesus, bara jesu kors, bara jesu blod, bara jesus.

God morgon!
Jag har en god vän som ger mig bibel verser (försöker varje dag) och det är faktiskt till stor hjälp om man vill ha gud i sin vardag. Så jag tänkte börja med att skriva in dagens bibel vers här i bloggen. Så är det bara att slå upp det i Biblen sen. Lätt va :)
Idag kan ni som vill läsa: Ordspråksboken 3:5-6

Idag vaknade jag väldigt tidigt men det är la bra, jag har precis ätit (eller för 30 minuter sen) frukost, så ska låta maten sjunka ner i magen, sen ska jag ut och gå morgonpromenad och njuta av sista dagen på lovet. I morgon börjar jag skolan, men är rätt skönt att träffa alla!




RSS 2.0